Studiereis update

Categorieën Uncategorized

De studiereis-commissie van Mozaïek organiseert dit jaar in samenwerking met ‘Because We Carry’ een studiereis naar Kara Tepe, Lesbos.

Van 9 t/m 16 juli 2018 zullen we samen met 25 studenten een week lang helpen in een vluchtelingenkamp. We verblijven in een appartementencomplex in Pyrgi (+/- 5 km van Mytilene en 150 m van zee af). Hier vandaan zullen wij elke dag naar het project vertrekken. Uiteraard hopen we ‘s avonds ook wat te kunnen zien van de omgeving en leuke activiteiten te doen. De totale kosten voor vervoer, verblijf en het project zullen ongeveer €600,- zijn.

In Nederland verzamelen we zo veel mogelijk EHBO-setjes om deze op Lesbos uit te kunnen delen aan de vluchtelingen. Daarbij geven we voorlichting over deze setjes.
Naast deze donatie aan EHBO-setjes hopen we een extra financiele bijdrage aan ‘Because We Carry’ te kunnen leveren door middel een sponsorloop.

Wij als commissie hopen een fantastische reis te kunnen neerzetten waar wij als medische studenten een mooie bijdrage kunnen leveren aan ‘Because We Carry’. Wij kijken er heel erg naar uit!

Voor meer informatie: studiereis@mvmozaiek.nl