NK Debat

Dit jaar (2014) gaat het NK-debat helaas niet plaatsvinden. Het was afgelopen jaren een groot succes en hopelijk is er volgend jaar weer een mogelijkheid om dit te organiseren.

Vanwege het enthousiasme bij zowel de deelnemende studenten, juryleden en organisatie is besloten het NK debatteren tot een jaarlijks terugkerend evenement te maken. In februari 2013 zal daarom in het AMC te Amsterdam het tweede Nationaal Kampioenschap Debatteren voor Geneeskundestudenten plaatsvinden.

www.nkdebat.nl/2013

Op 22 februari 2012 is een belangrijke traditie gestart binnen de medische wereld: het eerste Nationaal Kampioenschap Debatteren voor Geneeskundestudenten vond plaats. Het debatteam van het LUMC won uiteindelijk deze eerste debatwedstrijd. Geneeskundestudenten van verschillende faculteiten zullen het ook dit jaar tegen elkaar opnemen in debatten met als thema “de sociale arts “. De debatten zullen gaan over de rol van artsen in sociale media én het zijn van een sociale arts: ben je alleen arts met je witte jas aan of 24 uur per dag?

Het beste medische debatteam van Nederland wordt gekozen door een vakkundige jury.

Op de website www.nkdebat.nl/2013 publiceren wij in de aanloop naar het evenement alle informatie over het Nationaal Kampioenschap Debatteren voor Geneeskundestudenten 2013.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *